Петък, 14 Юли 2023 12:59

Интериорен дизайн на селска къща

Написана от
Оценете
(1 глас)

Модерният интериорен дизайн на селска къща допринася за създаването на атмосфера, към която се стремите да се връщате всеки път. Но това е мястото, което всеки член на семейството иска да нарече дом, където е уютно и удобно. „Ем Строй Ремонти” създава модерен дизайн на дома за своите клиенти, изпълнявайки ремонти до ключ с всякаква сложност. 

Дори и да ви се струва, че няма какво да ви изненада по отношение на дизайна и е невъзможно да осигурите всичко за вашия комфорт, това не е така. Ние знаем как да го направим и го правим, което се доказва от многобройните реализирани проекти от специалистите на нашата компания.

 

Дизайнерски проект на селска къща

 

Да започнем с това каква е особеността на сътрудничеството с нашата компания. Ето защо, след като научите повече за нас, ще искате да поръчате основен ремонт на апартамент или къща от „Ем Строй Ремонти”.

 • От 2010 г. изпълняваме ремонтни проекти по индивидуално разработени за клиента дизайнерски проекти. Освен това не използваме никакви шаблони и заготовки. Работата се извършва от нулата и е съобразена с вашите нужди и предпочитания.
 • Всички специалисти на „Ем Строй Ремонти” са високоспециализирани майстори на своя занаят. Тоест, дизайнерите, фаянсаджията и майсторът - всички те са щатни служители на нашата компания, избрани от стотици кандидати. Запознайте се с екипа на „Ем Строй Ремонти” директно на сайта. 
 • Нашата собствена методология, базирана на писмено проучване и работа с мащабируеми оформления, ни позволяват да създадем резултат, който отговаря на клиента на 100%. В допълнение, най-реалистичната 3D визуализация позволява да се предвиди резултатът още преди началото на ремонта.
 • Не вземаме авансово плащане за работа, винаги спазваме сроковете. И ако не го изпълним, за да не се притеснявате дори за това, ние залагаме в Договора неустойка към клиента за нарушаване на някой от етапите на работа по отношение на завършването. Работата е с гаранция до 5 години.

Ние сме готови да ви покажем нашите проекти в действие. Така че можете да оцените изработването на дизайнерския проект и качеството на ремонта със собствените си очи.

 

За кои обекти разработваме дизайнерски проекти

 

 • Вили от сип панели, газобетон, тухли, дървен материал, трупи
 • Дървени къщи и дървени вили
 • Селски резиденции от камък със стъклени фасади, често с панорамни прозорци
 • Рамкови къщи, построени по съвременни проекти

Всъщност, абсолютно всички сгради, за които се изисква разработване на проект за интериорен дизайн, ние сме готови да поемем работа. Освен това ще започнем груб ремонт на етапа на създаване на проекта. В края на краищата, нашият дизайнер и майстор работят заедно, така да се каже, решавайки всички проблеми, които възникват в един офис.

 

Стилове на дизайна на селска къща

 

Какво означава модерен дизайн на дома? Всеки път този израз се тълкува по различен начин. Днес той е свързан повече не със стила, а с развитието на концепцията за ремонт и детайли. Тоест модерният интериор не толерира разделянето на много стаи с малка площ, но не само.

Дори и днес рядко се среща приглушена светлина, масивен текстил върху отворите на прозорците и изобилие от нефункционален декор. Всичко това, независимо от стила на декорация, беше заменено от просторни стаи, максимално използване на естествена светлина, панорамни прозорци без завеси и минимум декор. 

И в какъвто и модерен стил да искате да победите пространството, не трябва да го претрупвате с мебели. Усещането за просторно и добре осветено пространство, в което се диша лесно, е един от атрибутите на модерния дизайн на дома. Също така, вградените мебели са неизменно на мода от много години, което органично се вписва в помещенията. И за да се подобри естествената светлина, се използват функционални и стилни лампи, както подови, така и таванни или настолни.

 

Какво определя дизайна на селска къща

 

 • Важна роля в този въпрос играе екстериорът на къщата. Тоест фасадата и формата на сградата трябва да се съчетаят с интериора. В крайна сметка, ако къщата е направена от нарязани трупи, тогава подреждането на таванско помещение вътре би било доста странна идея, макар и осъществима. Обикновено, гледайки облицовките отвън, вече можете приблизително да си представите какво ви очаква вътре. Разбира се, само в общи линии, да речем, посоката на дизайна. Всъщност днес някои стилове рядко се използват в чист вид, обикновено стиловете се смесват.
 • Съставът на семейството и интересите на всеки от неговите членове. Да кажем, че в къщата живеят няколко поколения и има куче от голяма порода. Съответно задачата на дизайнера е да разбере ежедневието и хобитата на всеки. В противен случай след ремонта може да няма удобен стол за плетене до прозореца за баба или за спортуване на внук. Освен това трябва да помислите за добра звукоизолация и, разбира се, не забравяйте за домашния любимец. В края на краищата кучето, което се връща от разходка, не трябва да се осквернява върху снежнобяла плочка до банята. Особено ако се намира далеч от входа.
 • Предпочитанията за материали, цветове, отделни мебели и бита също вършат своята работа. Например, ако главата на семейството обича да свири музика на бяло пиано в хола, тогава трябва да създадете концепция за ремонт на къща, в която този музикален инструмент ще се впише хармонично.

Е, определено трябва да кажете за бюджета за ремонт, защото без необходимите средства за реализиране на идеи, няма какво специално да предложите. Не, разбира се, можете да направите красив ремонт дори със скромен бюджет. Но някои стилове, като например арт деко, не толерират спестявания. Неговите незаменими атрибути са мраморът на пода и други благородни естествени материали. Така че си струва първоначално да сравните вашите желания и възможности.

 

Какво често се избира за дизайн на дървена къща

 • Еко стил
 • Скандинавски стил
 • Прованс
 • Минимализъм
 • Класически стил

Всички тези стилове съответстват на съвременния дизайн на къщи. Много от тях са леки по отношение на възприятието поради правилните форми, големите отвори на прозорците, често панорамни прозорци. Довършителните материали се използват предимно естествени. Искате ли да получите съвет от компетентен интериорен дизайнер на „Ем Строй Ремонти”? Свържете се с нас и задайте своите въпроси.

 

Какво отличава дизайна на хола по модерен начин

 

В повечето случаи се намира на партерен етаж и е с голяма площ. Ако размерите на къщата са малки, тогава много собственици дори жертват отделна кухня, съчетавайки тези функционални зони. Допълнителните прегради могат да бъдат премахнати чрез зониране, използване на мебели и декоративни стенни панели. Във всекидневната, в зависимост от стила и предпочитанията на обитателите, може да се постави камина. Ако къщата има веранда, тогава входът към нея се отваря с помощта на плъзгащи се стъклени прегради.

Къде се намират помощните и техническите помещения?

За разлика от апартаментите, животът на системите в къщата се осигурява автономно. Дори ако имате централно водоснабдяване и газ, трябва да има резервни източници на енергия. А за поставяне на котел и генератор е необходимо отделно помещение, за предпочитане в сутерена или на приземния етаж в далечната част на къщата. Когато планирате, не забравяйте да предвидите всички основни и резервни системи. Тоест, така че всичко в къщата да функционира гладко, независимо какво се случва наоколо.

Къде да паркирам колата

Този въпрос също е много актуален. Особено като се има предвид, че днес вече има дори не една, а две или дори три коли на семейство. Следователно паркирането може да бъде под навес отвън, но често заедно с това в къщата е оборудван и гараж. Винаги се намира на приземния етаж и обикновено до него има антре и съблекалня.

Какъв е дизайна на стаите в къщата

Спалните обикновено са разположени на втория или по-горния етаж, подобно на детските стаи. Като цяло, колкото по-лична е стаята, толкова по-далеч е от входа и гледките на случайни гости. Концепцията на дизайнерския проект предполага единен стил на проектиране във всички части на къщата. Тоест, където и да отидете в къщата, навсякъде ще усетите присъствието на подобни елементи в декорацията, обзавеждането и атмосферата.

Ясно е, че функционалните зони се променят, но вашите чувства остават същите във всяка стая на къщата. Заинтригувахме ли ви? Искате ли да станете собственик на стилно функционално покритие, създадено специално за вас? Тогава е време да ни се обадите на тел. 0896221099. Позволете си най-доброто за живота, свържете се с „Ем Строй Ремонти”.

 

Прочетена 120 пъти Последно променена в Петък, 14 Юли 2023 13:13

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.