Съвременният свят е динамика от мейнстрийм течения, които неизменно и ежедневно следваме. Следваме хора. Следваме модни течения. Следваме чуждите отъпкани пътеки. Сякаш някъде назад оставихме различното, оригиналното. А другояче бе преди…

Именно творческата дейност и дизайнерските ексцентричности бяха обект на желание и вдъхновение. За щастие, все още има дами, които продължават да ценят това – уникалното! А когато става дума за мода и най-вече бижута, на преден план излизат именно ръчно изработените бижута.

Всъщност, за да не звучим твърде песимистично, трябва да отбележим, че напоследък интересът към ръчната изработка сякаш се възражда. Тя се търси както в сферата на обзавеждането за дома, така и в модата. И категорично, бижутата са чудесен пример да твърдим, че ръчната изработка е харизматична и впечатляваща.

За да ви докажем, че това е така, събрахме на едно място всички основателни според нас причини да започнете да залагате не толкова на скъпи или актуални по магазините и модните списания аксесоари, колкото на ръчно изработените бижута. Повярвайте ни, с появата на първите сребърни бижута ръчна изработка в колекцията ви ще осъзнаете колко много се открояват от всичко останало, което сте притежавали до момента.

С бижута ръчна изработка наистина ще се откроите

Всяка дама твърди, че с начина си на обличане и с индивидуалния си стил се стреми именно към това. Да се открои сред тълпата. Само че подобна цел е неизпълнима, ако носим дрехи от конфекция и пазаруваме това, което пазаруват всички. Което е модерно. С едно бижу ръчна изработка просто няма как да не останете незабелязани. Напротив – вие ще се превърнете в акцента на тълпата и това ще е прозорец към вас самата, към вашата личност и индивидуалност.

Бижутата ръчна изработка носят душа

Те са нещо повече от аксесоари, от предмети…Защото са създадени от хора. В тях творецът е вложил мислите, желанията, копнежите, а дори и мечтите си. Носейки частица от този духовен свят е истинско богатство. Истина чест. Носенето на ръчно изработени бижута е нещо повече от това да си красив и привлекателен. То е начин да покажете пристрастие към оригиналното, привличане към различното.

С покупката на бижу ръчна изработка подкрепяш малкия и средния бизнес

Защото честно казано на всички ни омръзна да подкрепяме големите корпорации и техния начин на мислене и на работа. Време е да се обърнем към обикновения човек, към личността. Време е да подадем ръка към хората, които с работата си показват кои са и какво могат да правят. Защото обикновено, творците са хората, които работят с желание, а не с мисъл за печалби и средства. И носенето на техните творения е един празник за душата.

Никой няма да бъде като вас!

Това е повече от причина да носите бижута ръчна изработка. Погледите не просто ще бъдат вперени във вас, но най-накрая ще спрете да се ядосвате, че някоя колежка носи „вашите обеци“ или ваша приятелка се появява на събиране с „вашата гривна“. Вие ще си бъдете уникална, такава, каквато всъщност сме. Защото всички хора сме различни и е редно да показваме това различно по индивидуален и творчески начин.