Ремонт на апартаменти до ключ

Добави в Избрани
Контакт
Добавена 2021-03-17 19:15:25
Създадено от

Описание

Собственият апартамент е дългоочаквана и в същото време една от най-големите покупки на човек в живота. В същото време за комфортен престой в него е необходимо да се извършват висококачествени ремонти, които ще продължат дълго време, а също така да създадат уютни условия за почивка за всички членове на семейството. Това се отнася както за малки едностайни апартаменти, така и за недвижими имоти от бизнес класа с площ от стотици квадратни метра.

Предимства на довършителни работи до ключ
Изграждането на апартаменти с отворен план се превърна в един вид стандарт на първичния пазар на недвижими имоти. Това ви позволява да създавате жилища с комфортни условия, но изисква допълнителни разходи за ремонт. В същото време времето за изпълнение се увеличава поради необходимостта от издигане на прегради и сложни груби довършителни работи. И за по-нататъшно довършване е необходимо да подредите замазката на пода и да измажете стените.
Завършването на апартамент изисква много време и специфични познания , като се имат предвид различните довършителни материали. Универсален избор тук ще бъде да се обърнете към специалисти, които ще разработят дизайн и ще ремонтират вашия апартамент в София или в региона. Това решение предоставя следните предимства:

спестяване на време, тъй като ремонтите се извършват седем дни в седмицата, празници и голям брой служители;
осигуряване на качеството на извършената работа, което ще запази идеалния външен вид на апартамента за дълго време;
по-ниски разходи поради липса на корекции.
В същото време правилната стъпка би била да решите да поръчате ремонт на апартаменти до ключ от една компания. Това ще улесни справянето с евентуални недостатъци, тъй като изпълнителите могат да прехвърлят вината един върху друг.
Ако трябва да извършите основен или козметичен ремонт в София, тогава най-доброто решение би било да се свържете с нашата компания. Ние сме специализирани в такива услуги, предлагайки на нашите клиенти:

достъпни цени, които не надвишават средната за пазара;
изпълнение на цялата гама от работи, започвайки с разработването на дизайн;
високо качество (можете да поканите независим експерт за приемане);
възможността за изпълнение на проект с всякаква сложност;
всякакъв начин на плащане, включително привличане на кредитни средства.
За удобство на клиентите е възможно да се извършват ремонтни дейности както с използване на строителни материали от клиенти, така и с използване на наши собствени. Във втория случай ние поемаме пълната отговорност за проблемите с доставките. Това допълнително спестява време и пари поради липсата на остатъци, имаме специални предложения от доставчици на едро на строителни материали на капиталовия пазар.

Местоположение

Област София
Надежда 1
Географски координати: (42.7290351, 23.2986926)
Местоположението на картата може да не е точно

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 19
Displayed: 2198
Изтича: никога не изтича
In categories: Строителство

Коментари